Research Day Posters
researchday-posters-staand
researchday-a3

WDKA Master Design Research Day 2016

 
Op 22 en 23 september 2016 organiseert de WdKA Master Design Research de Research Day. Tijdens dit event staat het doen van design research centraal. De onderzoekende ontwerpers nodigen experts uit, werken met relevante gebruikers en betrekken andere participanten bij hun onderzoek. De Research Day is een levendig event waar de ontwerpers hun ontwikkelde èn ontworpen methoden inzetten om kennis en ervaringen te verzamelen en dit te delen met geïnteresseerden.

In deze visuele identiteit gaan de deelgebieden van de Master een dialoog met elkaar aan doordat zij zich verplaatsen op een vooropgezet stramien. Bij het opzetten van een grid of stramien kan gesteld worden dat dit een universele wet dient te zijn welke zowel van toepassing is op kunst, alsmede wetenschap. Vanuit deze gedachte is er gekozen de Fibonacci-spiraal als basis te gebruiken. In deze spiraal zijn 17 ankerpunten gekozen waarop de cirkels gecentreerd worden.
Deze methodiek maakt het mogelijk voor elke uiting een unieke samenstelling te maken.

WdKA Research Day 2016