Festival van de Toekomst
Festival van de Toekomst
Festival van de Toekomst
Festival van de Toekomst

Provincie zuid-holland: Festival van de Toekomst 2016

 
De provincie Zuid-Holland staat voor grote opgaven op het gebied van duurzame energie, groene groei en duurzame mobiliteit. Hoe zorgen we voor een toekomstbestendige regio die slimmer, schoner en sterker wordt? Tijdens het Festival van de Toekomst buigt de provincie Zuid-Holland zich samen met verschillende deelnemers over die vraag.

Dit vierluik brengt deze vragen op een visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht. Elk van de banners verbeeld een van de onderwerpen die tijdens dit festival centraal staan; robotisering, smart cities, circulaire economie en democratisering. Middels dit viertal banieren hebben wij geprobeerd deze vraagstukken kracht bij te zetten.

In samenwerking met Tim Reijling van Minimaal Maximaal.

Festival van de Toekomst
Minimaal Maximaal